Tumo

sponsoring

Sponsoring is voor een club een belangrijke bron van inkomst. TUMO is daarom altijd op zoek naar nieuwe sponsoren in de vorm van bedrijfssponsoring of acties waarbij leden hun club kunnen steunen. Waar gaat het geld naartoe? TUMO gebruikt deze extra inkomsten o.a. voor de aanschaf van nieuwe producten en het organiseren van evenementen binnen de club.

Sponsoren krijgen hun logo met link op onze site en natuurlijk heel veel dank vanuit onze vereniging! Voor meer informatie kunt u ons mailen via deze link.
_____________________________________________________________________________
Bedankt sinterklaas Gebr. Hekking voor de levering van ruim 150 mandarijnen voor de jeugdleden tijdens het sinterklaasfeest!

Peut Moordrecht Tank en Schenk:

Sponsorkliks:

Via de site sponsorkliks.nl kun je bij een internetwinkel shoppen, dit zijn bijna alle bekende landelijke internetwinkels zoals bijvoorbeeld; Bol.com, Wehkamp, Zalando, maar ook met het reserveren van een restaurant of bestellen via thuisbezorgd.nl kunt u ons sponsoren.

Het leuke is, dat als je dat doet via sponsorkliks op naam van TUMO dan krijgen wij een comissie over het bestede bedrag!!!
In het menu van Sponsorkliks kan je kiezen voor de vereniging die je wilt steunen. TUMO dus! En van daaruit kun je een bestelling doen op de door jouw gekozen website. Een bepaald percentage van jouw aankoop wordt dan automatisch uitbetaald aan TUMO, zonder dat het jouw iets extra kost.
Je kan er ook rechtstreeks via deze link naartoe!

Het maakt niet uit of je zelf rechtstreeks besteld bij de webwinkel of via sponsorkliks, de prijs is voor jou het zelfde. Alleen als je iets koopt via “Sponsorkliks” sponsor je TUMO er automatisch mee.

NOTE:  Wij kunnen geen persoonlijke gegevens van de kopers zien.