Tumo

Sommelsdijk 2018

                                                   


Sommelsdijk 2018

Vrijdag 5 januari zijn we met 30 leden van onze vereniging naar de Springdagen in Sommelsdijk geweest. Om 6.45 uur stonden we klaar bij de Zuidplas en gingen we met de bus naar Sommelsdijk. De meeste kinderen waren klaarwakker en super-enthousiast in de bus, maar er waren ook personen, zoals ondergetekende, die niet veel van de reis meekregen doordat de stoelen wel erg lekker lagen.

Bij Sommelsdijk hebben de kinderen eerst deelgenomen aan de WARMING-UP waarna we begonnen met het onderdeel SPRINGEN op de trampolines en airtrack, na 2 uur gingen we BOWLEN om vervolgens te gaan KLIMMEN, TOKKELEN en BOOGSCHIETEN. Na een demo op de airtrack met daarin ook onze eigen leden van de selectie, gingen we lekker patat eten.

Als laatste onderdeel op ons programma stond ZWEMMEN! Na 2 uur gespeeld te hebben in het diepe, de glijbaan, warmwaterbad etc. was daar toch het einde van ons uitje en moesten we weer naar huis.

Om 16uur zaten we moe maar voldaan in de bus op weg naar huis, waarbij Julia ons liet zien waarom het niet verstandig is om te gaan staan in een rijdende bus.

Alle vrijwilligers, leiding en organisatie bedankt voor dit leuke uitje!

 

Voor meer foto’s en video’s van Sommelsdijk, klik hier!