Tumo

Onderlinge Wedstrijd en kleuterproef

Woensdag 31 mei 2017 was het dan zover, de recreatieleden hadden al weken geoefend en keken er ontzettend naar uit. De Onderlinge Wedstrijd en de kleuterproef!

In de Onderlinge Wedstrijd deden in totaal 33 recreatieleden mee op de onderdelen, brug/ rekstok, sprong, lange mat en balk.

Er werd in 6 verschillende groepen gestreden om de medailles. Hieronder een overzicht van de gelukkige winnaars en winnaressen.

In groep 1 zaten de jongens met niveau 15+, de 1e plaats ging naar Lucas Hoogeveen en de 2e plaats ging naar Max Nijhof.

In groep 2 zaten de jong talenten, waarbij Josephine van Dijk knap 1e is geworden.

In groep 3 zaten de meisjes met niveau R3, omdat deze groep vrij groot was, werden hier 5 medailles uitgereikt. De 1e plaats was voor Elisa van Zaanen, op de 2e plaats Sophie Westerhoven, een gedeelde 3e plaats voor Tamara van Wichen en Eva Noorlander, Romy van Dam werd 4e.

In groep 4 streden de meiden met niveau R2, ook dit was een vrij grote groep waarbij er 4 medailles werden uitgereikt. Op de 1e plaats was geëindigd Sarah Verhoeve, op de 2e plaats Madelief Hogeweg, de 3e plaats was voor Maud de Heus en op de 4e plaats eindigde Julia Toczko.

In groep 5 zaten de meiden met niveau R1, hier is Jill Ververs 1e geworden.

In groep 6 zaten de meiden van 12+ met de oefenstof Tf4 en Tf6. In deze groep gingen de medailles naar, 1e Vivian Spoor en 2e Loïs-Eljada Looren De Jong.

 

Lucas Hogeveen en Vivian Spoor ontvingen de CO SIX beker, deze beker wordt uitgereikt aan de beste deelnemer/ ster in het algemeen klassement.

CO SIX is de oprichter van onze vereniging, vandaar dat deze beker naar hem is vernoemd.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

 

Voor de kleuters was er een kleuterproef.

De kleuterproef is bedoeld voor de jongste leden van TUMO. De kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 5 jaar hebben hier aan hun familie, vriendjes en andere belangstellenden laten zien wat ze allemaal al hebben geleerd, zoals springen in de trampoline, zwaaien aan de ringen, duikelen op de rekstok. De kinderen kregen van ‘echte’ juryleden een zonnetje op hun diploma. Na afloop ontvingen ze allemaal een medaille en een diploma als beloning voor hun goede prestaties.